top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Metamorfose/ eclips / volle maan in Schorpioen

Deze week kunnen we de energie van een metamorfose voelen. Dat heeft te maken met de retrograde beweging van Pluto die voor het eerst naar Waterman ging dit jaar en waar we nu het terrein van vernieuwingen opnieuw gaan doorzoeken, doorleven. Pluto brengt ons altijd in contact met de diepe psychologische lagen. En dat des te meer met de volle maan eclips in Schorpioen deze week.

De intensiteit zindert in de lucht, je kan het gevoel hebben dat je in je eigen cocon klaargestoomd wordt voor een volgende fase in je evolutie. De verstilling is een essentieel onderdeel van de metamorfose voor de vlinder, zo kan je ook voelen dat je geleidelijk aan klaar bent om na een periode van verinnerlijking nu ook je nieuwe zijn te laten zien aan de buitenwereld.


Schorpioen energie heeft een krachtige, vrouwelijke uitstraling die op een magnetische manier haar persoonlijke veld in de wereld zet. Er zijn geen woorden nodig om zichzelf uit te leggen, ze heeft niets te bewijzen omdat ze zich laat zien vanuit een oerinstinct dat waarheid eist van iedereen die in haar buurt komt. Tijdens deze volle maan kunnen dan ook openbaringen aan het licht komen wanneer er sprake was van stilzwijgen over taboes, geheimhouding, machtsmisbruik. Waar je nog leefde vanuit overlevingsmechanismen (vechten, vluchten, bevriezen) kan je een diepe kracht voelen vanuit je levensenergie om het vanaf nu anders te gaan doen.


Tijdens de volle maan staan we meer in contact met onze intuïtie en voelen sommigen onder ons sterker de verschuivingen van het planetair bewustzijn. Ascentie is een weg van integratie en vanuit onze verbinding in groep creëren we een krachtig veld om mee te trillen in deze bijzondere energie. Daarom komen we graag opnieuw samen morgenavond - 4 mei.


VOLLE MAAN BIJEENKOMST astrologische duiding / esoterische healing Donderdag 4 mei om 19u - Galerij8 - Van Bunnenlaan 57, 8300 Knokke-Heist

Na een dubbele nieuwe maan in Ram voelen we hoe de lente ons in de richting van het nieuwe duwt. Samen met die voorwaartse beweging voelen we ook een verdieping. De volle maan in Schorpioen is verbonden met Pluto en brengt ons in contact met de thema’s van dood en wedergeboorte, met de innerlijke transformatie die zich laag na laag ook meer laat zien.


Het eclips-seizoen zorgt voor een verhoogde energie waarbij je een keerpunt kan ervaren. We maken contact met ons oerinstinct, met onze scheppingskracht. Tijdens deze volle maan stimuleert het innerlijk vuur ons om te stralen, om te groeien en te evolueren i.p.v. te overleven. Welke groeispanningsvelden tonen zich en mogen geheeld worden? Het is toegeven aan de stroming, in overgave. Wat je voor jezelf optilt, til je ook op voor het geheel en het collectief.

We gaan in stilte verbinden met dat wat niet sterft, met de essentie, je zijn. Ik geef een duiding over de volle maan van mei en de thema’s waarin we ons kunnen mee bewegen. Kristel begeleidt deze meditatiecirkel ondersteund door Crystal bowl sounds en kristallen. In liefde gaan we verbinden met de kennis van de energetische wijsheid doorheen de 7 gebieden / 7 etherlagen. Graag een bericht indien het resoneert en je wenst deel te nemen. We voorzien drank en versnaperingen. (bijdrage 30euro)


INSCHRIJVEN info@galerij8.be 0032 479/656226 De volle maanbijeenkomsten en healingcirkels worden maandelijks georganiseerd. www.kristel-vandeneynden.be www.astrologiepersephone.com

We verwelkomen je graag! Kristel en Lise


Elisabeth on Earth
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page