top of page
Freddie3.jpg

Inzicht, heling & transformatie

Know what sparks the light in you and use that light to illuminate the world

Jouw horoscoop: Diensten
Evelyn Dunbar, Dorset, 1946–48.jpeg

Vrije consultatie

Ik vraag jou om voorafgaand jouw geboortegegevens te bezorgen. Jouw blauwdruk is de leidraad in ons gesprek.

Het onderwerp ligt open, je bent welkom om te delen wat er op dit moment in jouw leven aandacht vraagt. Daarbij kan het vertrekpunt een bepaalde transitie zijn die je doormaakt, vanuit jezelf, binnen een relatie, op werkvlak, binnen het gezin of in verband met jouw familie of woonplaats.


Misschien kan je er zelf niet helemaal de vinger op leggen, maar voel je wel het verlangen naar inzichten, dan zal de astrologie ons zeker gidsen naar wat er gezien en gehoord mag worden, erkenning mag krijgen, waar er een licht op mag schijnen. 

Bijdrage: 60 euro

68336175_10157597688544310_3189392986878246912_n.jpg

Pars Fortuna

Het antwoord op de vraag wat ons gelukkig maakt, is voor iedereen anders. 

Het Pars Fortuna toont waar het geluksgevoel te vinden is volgens jouw geboorteblauwdruk. 

Vanuit balans en een ontspannen evenwichtige staat van zijn, komt het geluk vanzelf naar je toe. Hoe meer je met je hogere zelf in verbinding staat en samenvalt, hoe meer je voelt dat je begeleid wordt.  

Ik bekijk voor jou het gelukspunt vanuit het huis en het teken waarin het is geplaatst. Vervolgens kijk ik naar de aspecten met planeten die weergeven waar er ondersteuning is of waar er uitdagingen zijn. 


We gaan in gesprek rond jouw geluksgevoel en je krijgt de astrologische duiding toegestuurd.

Bijdrage: 50 euro 

three-fledglings-in-a-nest-high-in-a-tree_3_orig.jpg

De Sabian symbols

Sabian Symbols zijn afbeeldingen die elk van de 360° in de dierenriem omschrijven. Ze geven een diepgaand inzicht in de stappen tot zelfrealisatie en subtiele wijsheid rond levenslessen.  

In deze sessie maak ik aan de hand van jouw geboortehoroscoop jouw unieke beeldverhaal op. Je krijgt jouw blauwdruk te zien via metaforen die door helderziende Elsie Wheeler in 1925 werden doorgegeven en geïnterpreteerd door Marc Edmund Jones en Dane Rudhyar.

Elke planeet in jouw horoscoop is verbonden aan één van de 360 symbolen die het mysterie van het leven onthullen. De beelden nodigen uit om jouw intuïtie te laten spreken en voorbij de sluier te zien wat er altijd al was. 

Bijdrage: 100 euro

mackintosh.jpg

Nomina sunt omina

De naam waaronder je geboren bent is een belangrijk deel van wie je bent. Met jouw naam krijg je een eerste betekenis in de wereld, vanaf dat moment kan je aangesproken worden. Elke naam heeft een eigen energie, een trilling, een historiek en uitstraling. 

Voor deze sessie vraag ik jouw om jouw volledige naam - voornaam, tussennamen en familienaam - te bezorgen en in resonantie hiermee ga ik in op de symboliek die verbonden is met jouw naam. 

Ook geef ik de numerologische trilling van jouw naam / namen mee en krijg je inzicht in de energie van de planeten die via deze weg met jou verbonden zijn. 

Bijdrage: 70 euro

Freddie4.jpg

Geboortehoroscoop |  Radix

Aan de hand van jouw specifieke gegevens (datum, plaats en uur van geboorte), maak ik jouw unieke geboortekaart op.

Tijdens ons gesprek laat ik de horoscoop voor jou spreken en geef jou inzicht in thema's als werk, relaties, jouw emoties en hoe je naar buiten kan komen met jouw talenten. 

Een moment van ontspanning om stil te staan bij jezelf. De veelzijdige informatie werkt nog lang na en krijg je uitgeschreven toegestuurd. 

Ook geschikt als geschenk of als ondersteuning om je kind of geliefde beter te leren kennen.

Bijdrage: 110 euro 

Freddie5.jpg

Jaarhoroscoop |  Solar | Transits

Ben je nu al nieuwsgierig naar wat het komende jaar zal brengen?


Via de solar bekijk ik de tendensen voor het komende jaar vanaf de dag van jouw verjaardag. Geen voorspellingen, maar een inzicht in de thema's die op de voorgrond treden en aandacht vragen.

Ook de transits geven aan waar je de grootste veranderingen zal voelen. Door hier weet van te hebben, kan je nog bewuster leven en je energie positief inzetten. Ook bij moeilijke transits geeft astrologie inzicht tijdens jouw proces. Je krijgt een vooruitblik in de belangrijke thema's de komende jaren.

Bijdrage: 85 euro 

Kingfisher Diadem - Acrylic - Collage - 24 x 30 cm Artist- Laurie Kaplowitz.jpeg

Lange termijn transits

Tijdens deze sessie maak ik een overzicht op van de langetermijntransits. Dat betekent dat ik kijk naar de tragere planeten, vanaf Jupiter tot Saturnus, Neptunus, Uranus en Pluto. 

De bewegingen van deze planeten gaan over maanden tot jaren, tot decennia. 

Ze geven dus de grote thema's aan die voor jou een rol spelen in dit leven en waar je door processen van transformatie gaat. 

Je krijgt de informatie zowel in een mondeling gesprek, alsook digitaal doorgestuurd. 

Bijdrage: 85 euro

Freddie1.jpg

Jouw levensgetal  |  Numerologie

Ook de cijfers van jouw geboortedatum vertellen iets over de energie waarmee je in dit leven staat. Je krijgt inzicht in jouw missie op dieper niveau.

Bijdrage: 70 euro

Persephone16.jpg

Relatiehoroscoop |  Synastrie  |  Composiet

Wil je graag meer inzicht in de dynamiek die speelt tussen jou en jouw partner, vriend/vriendin, ouder, broer/zus...? 


Een relatiehoroscoop geeft weer waar jullie sterke punten en gelijkenissen liggen. Ook helpt ze om bloot te leggen waar jullie van elkaar verschillen en welke aspecten meer werk vragen. Met bewustzijn over elkaar en hoe jullie samen functioneren, is dit een uitnodiging om verder te groeien in verbinding. 

Kan in twee sessies opgedeeld worden.

Bijdrage: 120 euro

Freddie13_edited.jpg

Afstemmen op jouw (t)huis

Ons huis is een belangrijke plek, daar waar we thuis komen, een geborgen plaats. 

In de geboortehoroscoop is te lezen hoe jouw veilige plek eruit ziet. Ook wanneer je als kind niet kon wortelen, er omstandigheden waren die onvoorspelbaar waren. 

Wanneer we volwassen zijn en onze eigen plek kiezen, krijgen we dan ook de kans om die plaats te creëren die écht bij ons past. 

Wist je dat elk huis een geheel eigen energie heeft?

Tijdens deze sessie bekijk ik aan de hand van jouw huisnummer de energie van jouw woonplaats en hoe deze overeenstemt met jouw eigen energie in de geboortedatum. 

Op die manier leer je wat jouw huidige plek jou kan brengen, of ze een bestemming is die aansluit bij jouw doelen en verlangens. De afspraak kan ook gaan om een (potentiële) nieuwe woonplaats of praktijkruimte. 


Ik geef mee welke kleuren passen bij de energie van jouw huis of praktijk en om welk soort decoratie en invulling de plek vraagt. Dit zijn suggesties die dienen als handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en de keuzes te maken die bij jou passen. 

Bijdrage: 55 euro

Freddie8.jpg

Jouw krachtdier  | Orakelkaarten

Heb je een specifieke vraag of voel je nood aan sturing? Ik laat jou kaarten kiezen en neem deze als uitgangspunt voor ons gesprek.


De symbolen laten toe om inzicht te krijgen in wat er speelt en hier op een bewuste manier aandacht aan te geven. Een moment om stil te staan bij jezelf en met nieuwe inzichten naar een situatie te kijken.

De symboliek van Tarot of Orakelkaarten vormt een mooie aanvulling op de geboortehoroscoop.

Bijdrage: 45 euro

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Neem gerust contact met me op! Welkom bij mij thuis, of op een locatie van jouw voorkeur. In geval van verplaatsing reken ik de transportkosten aan.

bottom of page