top of page
Freddie3.jpg

Inzicht, heling & transformatie

Know what sparks the light in you and use that light to illuminate the world

Jouw horoscoop: Diensten
Freddie4.jpg

Geboortehoroscoop |  Radix

Aan de hand van jouw specifieke gegevens (datum, plaats en uur van geboorte), maak ik jouw unieke geboortekaart op.

Tijdens ons gesprek laat ik de horoscoop voor jou spreken en geef jou inzicht in thema's als werk, relaties, jouw emoties en hoe je naar buiten kan komen met jouw talenten. 

Een moment van ontspanning om stil te staan bij jezelf. De veelzijdige informatie werkt nog lang na en krijg je uitgeschreven toegestuurd. 

Ook geschikt als geschenk of als ondersteuning om je kind of geliefde beter te leren kennen.

Bijdrage: 100 euro 

Freddie5.jpg

Jaarhoroscoop |  Solar | Transits

Ben je nu al nieuwsgierig naar wat het komende jaar zal brengen?


Via de solar bekijk ik de tendensen voor het komende jaar vanaf de dag van jouw verjaardag. Geen voorspellingen, maar een inzicht in de thema's die op de voorgrond treden en aandacht vragen.

Ook de transits geven aan waar je de grootste veranderingen zal voelen. Door hier weet van te hebben, kan je nog bewuster leven en je energie positief inzetten. Ook bij moeilijke transits geeft astrologie inzicht tijdens jouw proces. Je krijgt een vooruitblik in de belangrijke thema's de komende jaren.

Bijdrage: 80 euro 

Freddie1.jpg

Jouw levensgetal  |  Numerologie

Ook de cijfers van jouw geboortedatum vertellen iets over de energie waarmee je in dit leven staat. Je krijgt inzicht in jouw missie op dieper niveau.

Bijdrage: 55 euro

Persephone16.jpg

Relatiehoroscoop |  Synastrie  |  Composiet

Wil je graag meer inzicht in de dynamiek die speelt tussen jou en jouw partner, vriend/vriendin, ouder, broer/zus...? 


Een relatiehoroscoop geeft weer waar jullie sterke punten en gelijkenissen liggen. Ook helpt ze om bloot te leggen waar jullie van elkaar verschillen en welke aspecten meer werk vragen. Met bewustzijn over elkaar en hoe jullie samen functioneren, is dit een uitnodiging om verder te groeien in verbinding. 

Kan in twee sessies opgedeeld worden.

Bijdrage: 120 euro

Freddie13_edited.jpg

Afstemmen op jouw (t)huis

Ons huis is een belangrijke plek, daar waar we thuis komen, een geborgen plaats. 

In de geboortehoroscoop is te lezen hoe jouw veilige plek eruit ziet. Ook wanneer je als kind niet kon wortelen, er omstandigheden waren die onvoorspelbaar waren. 

Wanneer we volwassen zijn en onze eigen plek kiezen, krijgen we dan ook de kans om die plaats te creëren die écht bij ons past. 

Wist je dat elk huis een geheel eigen energie heeft?

Tijdens deze sessie bekijk ik aan de hand van jouw huisnummer de energie van jouw woonplaats en hoe deze overeenstemt met jouw eigen energie in de geboortedatum. 

Op die manier leer je wat jouw huidige plek jou kan brengen, of ze een bestemming is die aansluit bij jouw doelen en verlangens. De afspraak kan ook gaan om een (potentiële) nieuwe woonplaats of praktijkruimte. 


Ik geef mee welke kleuren passen bij de energie van jouw huis of praktijk en om welk soort decoratie en invulling de plek vraagt. Dit zijn suggesties die dienen als handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en de keuzes te maken die bij jou passen. 

Bijdrage: 55 euro

Freddie8.jpg

Jouw krachtdier  | Orakelkaarten

Heb je een specifieke vraag of voel je nood aan sturing? Ik laat jou kaarten kiezen en neem deze als uitgangspunt voor ons gesprek.


De symbolen laten toe om inzicht te krijgen in wat er speelt en hier op een bewuste manier aandacht aan te geven. Een moment om stil te staan bij jezelf en met nieuwe inzichten naar een situatie te kijken.

De symboliek van Tarot of Orakelkaarten vormt een mooie aanvulling op de geboortehoroscoop.

Bijdrage: 45 euro

275518222_7031725323568427_145439039160957152_n.jpeg

Individueel jaartraject

Persoonlijke begeleiding gedurende een jaar lang. We zien elkaar doorheen de vier seizoenen om via één op één ontmoeting verdiepend te werken op verschillende lagen (fysiek, emotioneel, energetisch).


Het traject opent de poort om transformatie toe te laten door steeds dichter bij jezelf te komen. Inzicht in de geboortehoroscoop dient als startpunt tot verandering vanuit zelfreflectie, via herkenning van je talenten vanuit de ziel. Het potentieel komt vrij door een herinneren van oude wijsheid- met de hand op het hart en in verbinding met de natuur.

39134773_10156652084624310_8305689945498976256_n_edited_edited_edited.jpg

Samen onderweg

- Een lezing van jouw RADIX of geboortehoroscoop. -

- Een afspraak rond de tijd van jouw verjaardag die de thema's van de SOLAR weergeeft: waar ligt mijn groeipotentieel dit jaar? -

- Gedurende vier keer per jaar zien we elkaar om jouw TRANSITS te bespreken: Pluto, Neptunus, Uranus en Saturnus geven de grote thema's weer en daar gaan we dieper op in doorheen de seizoenen. -

- De MAANSKNOPEN: Ketu en Rahu geven weer waar ons karma van vorige levens ligt, welke talenten van nature aanwezig zijn en in welke richting we tijdens dit leven evolueren. -

- We bespreken aan de hand van de Vedische NUMEROLOGIE jouw persoonlijk getal, brugnummer en lotsnummer. Via deze eeuwenoude methodiek komen we heel snel tot de kern van wat belangrijk is in jouw levensmissie. Ook geef ik de energie mee van het jaar waarin je nu zit. -

We gaan samen op pad, ook letterlijk. Ik neem je mee in contact met de vier elementen. Verbinding met de NATUUR brengt ons heel zacht dichter bij onszelf. Gronden en het openen van de zintuigen helpt om bewust, voluit en dankbaar te leven -vanuit elke cel in ons lichaam te voelen, ruiken, proeven, zien, horen. 

Onderweg geef ik je de kennis mee over jouw GEBOORTEBOOM volgens de oude Keltische wijsheid. 

Tijdens het traject maken we tijd voor een kaartlegging waarbij je in contact komt met jouw KRACHTDIER; ook hier krijg je inzichten in de energie die jij de wereld in mag brengen. 

MIJN ROL

Doorheen het jaartraject ben ik een boodschapper die vooral wakker maakt wat in jou klaar ligt om gezien en gehoord te worden. Samen kijken we naar de symbolen en sychroniciteiten die zich laten zien, vanuit vertrouwen in het hogere zelf. Je krijgt inzicht in blokkades of overtuigingen die je hoger potentieel weerhouden.


Onderweg kunnen bijkomende tips aan bod komen binnen een holistische visie verbonden met de chakra's, kruiden, edelstenen... Indien nodig of gewenst zijn doorverwijzingen voor de geschikte ondersteuning mogelijk.


UITWISSELING

Totaal jaartraject: 440 euro

Heb je reeds jouw geboortehoroscoop door mij laten opmaken? Dan gaan we dit traject aan voor 340 euro. 

VRAGEN

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Ik kijk ernaar uit om samen op pad te gaan en een stukje van onze weg te delen. 

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Neem gerust contact met me op! Welkom bij mij thuis, of op een locatie van jouw voorkeur. In geval van verplaatsing reken ik de transportkosten aan.

bottom of page