top of page

De bespreking van mijn jaarhoroscoop gaf mij enorm veel self-empowerment om de dingen te doen die ik voel om te doen. Dankjewel om mij even terug in het licht te zetten van wat waar is, wat juist voelt.

Tijdens mijn wandeling tijdens mijn lunchpauze moest ik aan jou denken. Wat hou ik zo enorm van jouw stijl en grote gave van het geschreven woord en visualisaties vol betekenis. Het geeft me duiding, moed, hoop, zoveel schoonheid, ...

Nog eens bedankt, ik raad het iedereen aan. Het is één van de mooiste momenten die ik de laatste tijd aan mezelf heb gegeven, een handleiding die ik nu nodig had. Ik zeg 'ja' aan mijn toekomst!

Ik kreeg jouw naam door, iemand kon mij absoluut aanraden om mijn geboortehoroscoop te laten opmaken! Ik moest daar terug aan denken, nu ik de boeken van Christina von Dreien aan het lezen ben. Het gaat daar over het vinden van je zielspad, zielsbestemming.

Ik heb nog nooit zo'n persoonlijkheidsprofiel gekregen dat zo tot in de puntjes klopt. Ik voel een enorme erkenning. Het voelt goed omdat ik nu aan de andere kant zit (want geef zelf ook persoonlijkheidsanalyses aan anderen) en kan voelen wat het is om gezien te worden. Ik ken mezelf al redelijk goed en toch wil je door een ander graag gezien worden. Je bent fijn in omgang, hartelijk en rechtuit. Heb ook echt nieuwe inzichten gekregen dankzij jou Lise, waarvoor dank. Echt op het juiste moment!


  


Wat een fijne ervaring om de geboortehoroscoop van mijn kindje te mogen ontvangen. En het uitgeschreven verslag is zeer handig! Ik kan het iedereen aanraden, je krijgt zoveel info en inzichten!

Nog eens alles gelezen en heeeel herkenbaar. De nagel op de kop! Nogmaals bedankt! Ik vond het verrijkend, qualitytime, gezellig, aangenaam!

  

Heb heel veel geleerd, maar iets heel belangrijks is dat er dingen zijn die we met ons rationeel analytisch Westers denken (nog) niet begrijpen... Astrologie is daar één van. Geen enkele andere high tech methode heeft mij zo’n inzicht gegeven in mezelf en mijn functioneren... en echt heel gemeend Lise... je bent héél goed. Je krijgt 5 sterren van mij.

Bedankt Lise voor de opmaak van mijn geboortehoroscoop. Het werd een fijn gesprek en bracht me heel wat inzichten. Fijn om achteraf nog de uitgebreide uitleg na te lezen. Bedankt hiervoor! Je verdient een 10

Recensies: Recensies
bottom of page