top of page

De bespreking van mijn jaarhoroscoop gaf mij enorm veel self-empowerment om de dingen te doen die ik voel om te doen. Dankjewel om mij even terug in het licht te zetten van wat waar is, wat juist voelt.

*

Tijdens mijn wandeling tijdens mijn lunchpauze moest ik aan jou denken. Wat hou ik zo enorm van jouw stijl en grote gave van het geschreven woord en visualisaties vol betekenis. Het geeft me duiding, moed, hoop, zoveel schoonheid, ...

*

Nog eens bedankt, ik raad het iedereen aan. Het is één van de mooiste momenten die ik de laatste tijd aan mezelf heb gegeven, een handleiding die ik nu nodig had. Ik zeg 'ja' aan mijn toekomst!

*

Ik kreeg jouw naam door, iemand kon mij absoluut aanraden om mijn geboortehoroscoop te laten opmaken! Ik moest daar terug aan denken, nu ik de boeken van Christina von Dreien aan het lezen ben. Het gaat daar over het vinden van je zielspad, zielsbestemming.

*

Ik heb nog nooit zo'n persoonlijkheidsprofiel gekregen dat zo tot in de puntjes klopt. Ik voel een enorme erkenning. Het voelt goed omdat ik nu aan de andere kant zit (want geef zelf ook persoonlijkheidsanalyses aan anderen) en kan voelen wat het is om gezien te worden. Ik ken mezelf al redelijk goed en toch wil je door een ander graag gezien worden. Je bent fijn in omgang, hartelijk en rechtuit. Heb ook echt nieuwe inzichten gekregen dankzij jou Lise, waarvoor dank. Echt op het juiste moment!


 *

Wat een fijne ervaring om de geboortehoroscoop van mijn kindje te mogen ontvangen. En het uitgeschreven verslag is zeer handig! Ik kan het iedereen aanraden, je krijgt zoveel info en inzichten!

*

Nog eens alles gelezen en heeeel herkenbaar. De nagel op de kop! Nogmaals bedankt! Ik vond het verrijkend, qualitytime, gezellig, aangenaam!

 

*

Heb heel veel geleerd, maar iets heel belangrijks is dat er dingen zijn die we met ons rationeel analytisch Westers denken (nog) niet begrijpen... Astrologie is daar één van. Geen enkele andere high tech methode heeft mij zo’n inzicht gegeven in mezelf en mijn functioneren... en echt heel gemeend Lise... je bent héél goed. Je krijgt 5 sterren van mij.

*

Bedankt Lise voor de opmaak van mijn geboortehoroscoop. Het werd een fijn gesprek en bracht me heel wat inzichten. Fijn om achteraf nog de uitgebreide uitleg na te lezen. Bedankt hiervoor! 

*

Wat me erg stimuleert in jouw benadering, is het combineren van verschillende perspectieven en tradities, van de westerse astrologie, tot de Keltische wijsheid en Vedische benadering.

*

Dankje Lise om alles wat er in de wereld beweegt zo mooi te verwoorden, je voelt je Liefde, verbinding met alles wat er is. Het is een prachtig talent. 

Je bent al een tipje van al je potentieel aan het gebruiken, daar hou ik van, blij om het te zien. Er zit zoveel aardse draagkracht in je met je woorden en manier van schrijven, de wereld heeft je hierin echt nodig om Liefde meer te voelen via je woorden en er contact mee te maken.

*

Je gaf op een heldere, pittige, genuanceerde wijze uitleg bij mijn geboortehoroscoop, met oog voor mijn huidige context.

*

Ik vond het een heel fijn gesprek en ont-moeting!

Ongelooflijk hoe trefzeker zoveel was...mooi, en genoeg prikkels die me verrasten. Een dikke merci.

*

Ik vond het een hele leuke ontmoeting! Ik heb er deugd van gehad.

*

Waanzinnig accuraat. Heel helder.

Danku, danku.

*

Super bedankt Lise!

Ik vond het een heel aangenaam gesprek en fijne ontmoeting!

*

Ik ben nog eens mijn horoscoop aan het lezen en zoveel waarheden en eye-openers, het is echt zot.

*

Je hebt geholpen om mijn eigen innerlijke wijsheidsstroom wakker te maken, daardoor voelt het gemakkelijker om te integreren, duurzaam en dynamisch. Je liet mij zelf voedsel zoeken in het bos, in plaats van alles voor te schotelen. Het voelde aards en behapbaar. Je kon de fijngevoeligheid bij mij wakker maken waardoor ik zelf inzichten kon krijgen die ik kan toepassen in mijn leven. Dat maakt het makkelijker te aanvaarden omdat het uit mezelf komt.

*

Wat je gedeeld hebt over de solar reading blijft me bij en schenkt vertrouwen.

*

De horoscoop van M. blijft zeker iets waardevol. Door de horoscoop van mijn kleinkind te kennen, voel ik me meer betrokken bij zijn psychisch welzijn en dat is voor mij het belangrijkste.

Recensies: Recensies
bottom of page