top of page

De ontmoeting met een tweelingziel is heel bijzonder en een enorme katalysator voor innerlijk werk en bewust en bezield leven.

Je bekijkt je leven door andere ogen.  ↑

Begeleiding van zielsrelaties: Welkom
Arthur Hacker _The Musician of  Silence_. 1900.jpeg

Begeleiding in zielsrelaties

In deze 'nieuwe tijd' of ook wel het Waterman tijdperk genoemd, staan verbindingen centraal. Gelijkgestemden vinden elkaar en ook binnen liefdesrelaties ontstaan connecties op zielsniveau. Omdat dit heel intense processen zijn die ik ook zelf doorvoel, is er al een tijd de roep om hierin mensen te begeleiden.

Ik kan samen met jou een mondelinge uitwisseling aangaan waarin we dieper ingaan op wat zielsrelaties zijn en welke dynamieken daarin herkenbaar zijn. Ik kan je helpen om zélf te onderscheiden of het voor jou gaat om een karmische relatie, een soulmate of een tweelingziel. Bovenal is dit een weg voor je eigen ziel en mag je gaandeweg alle namen loslaten. Een ontmoeting die je intens raakt op zielsniveau komt in je leven als een katalysator om te ontwaken en midden in de stroom van het leven te gaan staan. 


Tijdens de sessies gaan we in op het evenwicht van mannelijke-vrouwelijke energie in jezelf. Een ontmoeting met een tweelingziel is een manier om nog meer bewustzijn te ontwikkelen en gaat over zoveel meer dan de relatie tot een andere persoon. Je krijgt meer inzicht in wat het hoger doel is van zo'n ontmoeting op aarde. Aan de hand van kaartleggingen bekijken we in welk deel van het proces jij nu zit en hoe je daarmee kan omgaan. Dit alles heeft te maken met een inwijdingsweg en nodigt je elke dag uit om dieper te verbinden met jezelf via de bron en door je zware gedachten en emoties te transformeren naar liefde, vergeving en overgave. Weet dat je een alchemist bent. 

De reis na de fysieke ontmoeting met je tweelingziel kan voelen als een enorme verwarring omdat je gespiegeld wordt in alle patronen die je mag doorbreken. Uit de chaos wordt een nieuwe orde geboren die puur is en eerlijk. Een relatie met een tweelingziel kan je onmogelijk benaderen op dezelfde manier als we geconditioneerd zijn om een liefdesrelatie te ervaren. Ik kan je begeleiden met inzichten over het uitbalanceren van de energie in jezelf en hoe dit altijd samenhangt met je tweelingziel, hoe ver of dicht deze persoon op dit moment ook van of bij jou staat. 

Deze ontmoeting maakt de Kundalini energie in jou wakker en dat brengt fysieke symptomen met zich mee. Ook hierin kan ik je wegwijs maken. Alles staan in het teken van jouw (= jullie) originele blauwdruk en hoe daar zoveel mogelijk mee samen te vallen. Je krijgt inzicht in het gedeelde chakrasysteem en waar er nog blokkades liggen. 

Een zielsrelatie is niet te begrijpen vanuit het denken en je wordt dan ook uitgenodigd om helemaal tot het voelen te komen. Het hartchakra is waar de mannelijke en vrouwelijke energie elkaar ontmoeten. Tijdens het proces worden alle stukken waarin je leeft vanuit je ego en vanuit valse overtuigingen heel intensief aangeraakt. Hier krijg je te maken met wat ook wel 'de donkere nacht van de ziel' genoemd wordt. Je komt in aanraking met je kernwonden die soms al heel lang onderdrukt zijn. Vluchten is op dit punt enkel een verwijdering van je eigen kern. Laag na laag en soms via herhaling van karmische cycli leer je dieper zakken in jouw waarheid. 

Ik luister in eerste instantie naar wat jij wil delen over jezelf en jullie connectie. Het zal zo helder worden op welke punt van het proces we op dat moment mogen ingaan en dan heb ik vertrouwen dat ik bepaalde inzichten kan delen waar ik je verder mee op weg kan helpen.

Een sessie kan je aanvragen voor 50 euro (+- 1u15), ik begeleid je graag verder. ​​​

Begeleiding van zielsrelaties: Over
bottom of page