top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

De regenboog // volle maan in Boogschutter / zon in Tweelingen / Venus-Mars in Leeuw

De volle maan in Boogschutter gisteren en de zon in Tweelingen wekken met een vuur-lucht combinatie een hernieuwde levenslust. We kunnen voelen hoe de energie openbarst zoals ook de natuur dit doet in al haar glorie. De zomer nadert en met de poort van 6-6 en 21 juni in aantocht is er deze maand een explosie van energie voelbaar die door onze aderen stroomt.


Venus en Mars in Leeuw helpen om nu helemaal vanuit het hart te gaan leiden. Deze krachtige samenstand symboliseert het goud aan het einde van de regenboog. Die is er nu, altijd, overal waar jij leeft en leidt vanuit jouw hart. Een regenboog heeft geen begin en eind. Je ziet een halve cirkel, maar een regenboog is eigenlijk een cirkel zonder begin of eind. Ook liefde kent geen begin of eind. Vanuit de illusie van afgescheidenheid kennen we verdriet, boosheid, verlies van relaties in ons leven. Vanuit het hart is er altijd liefde als een warme stroom die door ons heen waait, cirkelt, sporen laat overal waar we komen.


Venus en Mars dragen in het teken van de zon een spotlight boven zich, overal waar ze verschijnen. Je bent gemaakt om liefde te geven en te ontvangen, dat is nu zo mooi voelbaar en de vurige energie van Leeuw laat dit demonstratief zien. Weet, er is altijd iemand die in jou gelooft, die naar jou kijkt en de hemel ziet, goud, glinstering, de engelachtige verschijning die je bent, het magnetische aura dat rond je fysieke lichaam even aanwezig is. Je straalt en kan steeds meer beseffen hoe je alles wat je verlangt naar je toe kan trekken als een magneet. Met deze samenstand voel je de warmte van de meest liefdevolle bron, dichter kunnen we niet komen.


Ontwaken in hoger bewustzijn betekent dat we waarnemen waar ons onbewuste zelf soms nog de leiding neemt vanuit angst en oude pijn. De energie nu helpt om die stukken te observeren en op te tillen door er anders mee om te gaan, zelf in een andere rol te gaan staan. Dit is de opening om te overstijgen zonder verandering te verwachten van buitenaf. Op die manier kunnen er in de loop van deze maand karmische afrondingen plaatsvinden door wat er rest van emotie te doorvoelen. Omwille van de aankomende retrogrades van Saturnus, Pluto en Neptunus zal familiekarma met thema's als ziekte, verlies, scheidingen of rechtzaken uit het verleden zich opnieuw tonen in de laatste laagjes die om afronding vragen. Het voelen is tegelijk het loslaten. Volg je lichaam in wat je nodig hebt op die momenten.


Boogschutter en Tweelingen brengen veel in beweging en je kan dan ook jouw persoonlijke krachtplekken opzoeken, daar waar de hevige en snelle energie door je heen kan stromen zonder erin verstrengeld te raken. Laat je door je hogere leiding meevoeren. De huidige energie na de volle maan geeft de moed, het zelfvertrouwen en de kracht om te streven naar het allermooiste leven dat je kan leiden. Dans, schilder, zing, tover elke dag uit je losse pols. De zon in Tweelingen kijkt met grote, heldere en gulzige ogen naar alles wat er te zien, te horen, te beleven is. De magie ligt in de blik waarmee je kijkt. Pretlichtjes laten altijd zien waar je ziel van opfleurt.


Tweelingen toont graag twee kanten van de medaille uit het verleden en hier en nu. Tijdlijnen komen samen in momenten die voelen als een supernova met plotse inzichten, herinneringen die tot leven komen als uit een oude film. Je ziet het patroon en doorleeft het opnieuw tot het oplost. Met het hartchakra dat nu helemaal open gaat staan, kan je de pijn van onzekerheid voelen daar waar je ontrouw ervaren hebt, niet gerespecteerd werd, niet gezien, geloofd of geliefd. Tegelijk staat de poort wijdopen om te ontvangen en kan je voelen dat je oneindig veel liefde in jou draagt en wil delen. Het goud aan het einde van de regenboog, dat bent jij.Phoebe Anna Traquair, Love’s testament


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page