top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

De kracht van tweelingzielen / Venus in Weegschaal

Nog even delen wat ik voel binnen het tweelingzielproces de voorbije maand. Van buitenaf is er veel donkerte voelbaar en dat komt omdat het proces van tweelingzielen gesimuleerd wordt in mainstream media waar oneer gedaan wordt aan de zielsreis waar het werkelijk om gaat. Het zal steeds duidelijker worden hoe krachtig de energie van tweelingzielen is doordat er ook steeds meer ongeloof rond zal zijn, vertekende beelden en afspiegelingen of boodschappen die verspreid worden door mensen die de zielsreis zelf niet leven en daardoor niet zien met het hart.


De mannelijke energie wordt daardoor nog meer uitgedaagd om door het harnas te breken van het logische denken, dat nooit de diepte van de connectie kan bevatten. Hij leert de waarde van zijn eigen emoties te zien en te omarmen, waardoor de opening ontstaat om erover te communiceren. In dit stadium heeft hij zich zo goed als totaal ontworteld uit het leven dat hij kende en dacht te moeten leven. Hij zoekt naar nieuwe manieren om zichzelf grond onder de voeten te geven en stabiliteit te vinden die stevig genoeg is om zijn tweelingziel toe te laten in een veilige bodem.

Beiden zijn zich nu bewust van hun eenheid en van de wonde van afgescheidenheid die zich via hen laat voelen als een bodemloos verdriet. Tweelingzielen zuiveren dan ook enorm veel diep verdriet voor het collectief.


Beiden zijn zich ervan bewust dat leven vanuit het ego onmiddellijke repercussies heeft. Elke actie die niet vanuit het hart vertrekt, keert zich tegen zichzelf en creëert opnieuw scheiding. Vandaar processen van stilte, trage toenadering en voorzichtigheid.

Beiden kiezen voor kwetsbaarheid zonder hun eigen kracht op te offeren voor de ander.

Ook de mannelijke energie heeft zijn connectie met de aarde hersteld en dat brengt hem van nature dichter bij zijn vrouwelijke counterpart. Zij heelt het verdriet van generaties vrouwen die niet gezien werden door dominantie van mannelijke energie.

Nu ziet hij haar voorbij het zichtbare, hoort hij haar wanneer zij er niet is, droomt hij haar. Nu staat hij open om te ervaren wat zij al die tijd al wist. De mannelijke energie vindt zichzelf opnieuw uit vanuit zijn devotie voor haar.


Beiden kijken altijd en overal door twee paar ogen, horen met twee paar oren, proeven met twee monden, tasten met vier armen en staan voor de uitdaging om te wortelen met twee paar benen om de eeuwige energie die hen verbindt via de kruin samen te brengen, de liefde naar de aarde te laten stromen als heilig water op een manier die ongekend is. Ze brengen de herinnering aan goddelijke connecties terug, zoals Jeshua en Maria Magdalena of Shakti en Shiva belichaamd hebben. Ze ontmoeten elkaar bij heilige plaatsen zoals rivieren en kerken omdat het sacrale hen altijd opnieuw bij elkaar brengt.


Het harnas van de mannelijke energie was eeuwen opgebouwd uit lagen van woede met daaronder een intense pijn, een oerverdriet. Door die lagen heen voelen is de enige weg, de pijn wordt geraakt en lost op. Het is als graven in de aarde doorheen de harde lagen, tot uitputting toe, tot er water uit de dorre grond opwelt. Eerst als modder en steeds zuiverder, tot het water totaal doorzichtig is. Zo transparant wordt hij in haar bijzijn.


Zo gaat het in tweelingzielrelaties en zo ook verloopt de collectieve evolutie op aarde. De frequentie van liefde neemt toe omdat steeds meer mensen voelen dat ze door het voeden van angst alleen maar vastlopen. De gevoeligheid voor trillingen in zielsrelaties is zo hoog dat elk woord of gedachte met een lage vibratie de ander wegduwt en zo leren ze elkaar steeds beter te benaderen en op te tillen. Ze zijn gekomen om helemaal te vertrouwen op hun innerlijke leiding. Vandaar dat ook veel healers, lichtwerkers, mediums,... de dynamiek niet kunnen doorzien.


Jarenlang is ons verteld dat we voor vervulling buiten onszelf moesten zoeken. Ook in de liefde. Er is geen enkel ander wezen dat precies op jou/jullie lijkt. Het is nu tijd om de sluiers van illusie op te tillen, iets dat tweelingzielen hebben afgesproken om samen te ervaren. Zoals het openen van een roos onder de best mogelijke omstandigheden, niet te droog, niet te nat, in een geschikte bodem en onder warm licht. Dan gebeurt het. Ze raken elkaar doorheen de mist en nog eens en nog eens. Ze verliezen elkaar en vinden elkaar. De roos vraagt om nederigheid en mededogen.


Wat de nieuwe maan in Schorpioen wakker maakte kan in april 2024 tot bloei komen. Ik zie een veld met gewassen en bloemen die nooit eerder hebben bestaan. Met geuren die zich nooit eerder vrijgaven. Sommige mensen zien en ruiken ze nu al, anderen zullen ze later zien en voor nog anderen zullen ze onzichtbaar blijven.


Venus is thuis in Weegschaal sinds 8 november en blijft er tot 4 december. Ze houdt het haardvuur warm, ook wanneer er niemand thuis is. Omdat ze weet dat er altijd iemand binnen kan komen wanneer de deur naar het hart open staat.Charles Rebel Stanton, Lady at the pond, 19107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page