top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Avontuur en overvloed / Venus en Mercurius in Boogschutter

We kunnen voelen dat we uit de eclipspoort komen en de belangrijke engelenpoort van 11 11. De energie schakelt van Schorpioen naar Boogschutter, om te beginnen met Venus in dit laatste vuurteken van de dierenriem.


Venus in Boogschutter staat voor zin in avontuur, wijsheid door levenservaring, interesse in de diversiteit aan culturen in de wereld, filosofie en zingeving. Venus kent in dit teken hoge morele waarden en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.

Venus staat ook voor geld en Boogschutter is het teken van Jupiter, van generositeit en optimisme. Er is genoeg voor iedereen. Wie deelt, ontvangt overvloed via veel wegen.

Al snel komt ook Mercurius in Boogschutter te staan en kan communicatie aangewakkerd worden. We kunnen voelen dat er na de emotionele en diepe wateren van de voorbije maand terug veel in beweging komt. Wat kon transformeren, voelt nu lichter en zo kunnen we verder op pad. Vanaf 22 november staat ook de zon in Boogschutter en wordt dit thema van onze horoscoop dan ook in de spotlight gezet.


Voor mij betekent dit mijn ascendant, de manier waarop ik mezelf laat zien aan de buitenwereld. Wanneer de persoonlijke planeten naar Boogschutter gaan, voel ik altijd een sprankel van levenslust en hoop door mij heen stromen.

Iemand geboren onder Venus in Boogschutter of met een Boogschutter ascendant zal je zelden zien met make-up. Eerder puur natuur, met een rugzak en stapschoenen, omringd door dieren en in een bergachtig landschap. Zoals het in de Aryuveda klinkt een 'pitta' type met vuur in de ogen.


Wat is jouw ascendant? Heb je ook een schilderij waar je jou helemaal in kan herkennen wanneer je in je kracht staat?Savely Sorine, Costume portrait with a falcon, 1930
4 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page