top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Uit chaos ontstaat een nieuwe orde // Mars in Leeuw / zon in Tweelingen

Een herinnering aan wie de spanning voelt deze week. Ik zou het een 'red flag' week noemen vanuit de astrologie met mogelijkheid tot uitbarstingen, kwaadheid en frustratie uit het collectief en voor de gevoelige antennes onder ons kan dat ook emoties bovenbrengen.

Goed om stil te staan bij wat van jou is en wat niet. Maak bewuste keuzes en laat je niet leiden door de volatiele energie, al kunnen de oppositie tussen Mars en Pluto, en het vierkant tussen Mars en Jupiter, ook voor een doorbraak zorgen wanneer je al te lang aan het broeden bent op een stilzwijgend conflict of twijfel tussen meerdere opties. Dan liggen de nodige moed, wilskracht en assertiviteit klaar.


De vaste tekens (Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman) kunnen heel lang in het midden van een kruispunt blijven staan zonder iets te veranderen, waardoor er heel veel chaos en reactiviteit rondom hen ontstaat. Zo veel tot de chaos tot verandering dwingt. Onrust rond jou zou wel eens een spiegel kunnen zijn voor dat waar je aan vasthoudt en waarvan je wéét dat het niet langer bij jou past.


Mars in Leeuw laat zich drijven door wat het hart verlangt en anything less kan nu hevig onder druk komen te staan door de planetaire spanning met Pluto en Jupiter die ook streven naar waarheid, echtheid, rechtvaardigheid. Deze week kan dan ook uitzuiveren door confrontatie.


De zon in Tweelingen herinnert eraan om altijd nieuwsgierig te blijven, wat er ook in het leven gebeurt. Lees, luister, leer. Blijf met elkaar praten. Door de banden met vrienden en buren in je omgeving te versterken, ontstaat een gevoel van gedragenheid en lichtheid om met moeilijke omstandigheden om te gaan. Adem in en lach af en toe met wat jou overkomt. Tweelingen energie helpt om altijd de dualiteit te blijven zien en omarmen.Jean-Gabriel Domergue, The Four Continents
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page