top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Een brief aan jezelf / Mercurius sextiel Saturnus

Mercurius maakt een harmonieus aspect met Saturnus. Deze week kunnen we dan ook nieuwe ideeën koppelen aan een plan. Ram geeft de moed om uit de eigen comfortzone te treden en te doen wat we nooit eerder deden. Waterman helpt om inventief te zijn en mentale discipline aan de dag te brengen.


Neem de tijd om gedachten neer te pennen. Op lange termijn kunnen we de vruchten plukken van wat we vandaag opzoeken, instuderen, bijleren.


In onzekere tijden kan het helpen om ons te verplaatsen in ons oudere zelf. Saturnus vraagt hoe we aan het einde van ons leven willen terugblikken. Verleden, heden en toekomst zijn tijdlijnen die steeds meer met elkaar verweven. Je kan dan ook nu al energie sturen naar de toekomst, alsook helen wat in het verleden ligt zonder daar te moeten in graven. April is een maand waarin we oude pijn naar de oppervlakte kunnen voelen duwen zonder dat ze tastbaar is. Wel kunnen we een brief schrijven naar onze jongere zelf, om zo nieuwe gevoelens van veiligheid en vertrouwen te installeren. De nieuwe tijd leert ons dat alles trilling is.


-Niets kan verjaren en tegelijk is alles er al.-Bij dilemma's kan je vragen aan je hogere zelf om jou in wijsheid de juiste weg op te sturen. Stop met jezelf te veroordelen, focus op een positieve innerlijke dialoog. Je wordt gehoord, jouw stem is belangrijk.Woman at writing desk by Lesser Ury

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page