top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

De energie van jouw (t)huis

Bijgewerkt op: 27 apr. 2022

Met de zon in Stier deze maand en de aankomende nieuwe maan eclips op 30 april is het thema van veilige basis heel belangrijk.

We kunnen de energie van de eclips al voelen, de veranderingen staan voor een open deur. Die onzekerheid kan in dit vaste aardeteken voor angst zorgen en een koppig vasthouden aan de gekende comfortzone. Soms kan een crisis dan ook een noodzakelijk knooppunt zijn om oude blokkades te ontwarren, vaste overtuigingen niet langer onbewust aan te houden, maar bewust te zien en anders te bekijken. Ook Mercurius staat in Stier, waar het denken star kan zijn en vast kan lopen in een zelf gecreëerd labyrinth. Aan het einde van de maand gaat de planeet van communicatie naar Tweelingen en kunnen we nadenken over een nieuw vocabularium om zo oude overtuigingen te transformeren. Alles wat we doen wordt gedragen door onze manier van denken.


De hogere energie van Stier kunnen we gebruiken om na te gaan wat ons wel een veilige grond onder de voeten geeft. Wat heb jij nodig?


Een huis en thuis kan een belangrijke bouwsteen zijn om van te vertrekken. Wist je dat elk huisnummer ook een geheel eigen energie draagt?

De plek waar je woont vertelt vaak meer dan je denkt: over de energie waar je op dit moment in je leven in zit, of hoe je ondersteund wordt in je persoonlijke ontwikkeling. Ook kunnen hier blokkades zichtbaar worden. De plek waar je woont toont waar je naar op zoek bent.


Onder 'jouw horoscoop' kan je meer info vinden over de mogelijkheid om hierover een afspraak te maken. Ik kijk naar jouw levensgetal, brugnummer en lotsnummer en ga in op de energie van het huis waar je woont. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe thuis of praktijkruimte, kan dit ook heel interessant zijn om na te gaan.

Voel je dat er blokkades zijn op de plaats waar je bent, dan kunnen de cijfers hier meer over onthullen. Misschien verlangt je hogere potentieel naar een andere energie om zich ten volle te kunnen ontplooien.Kunst door Lizzie Spikes53 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page