top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Geboorteproces // Sedna in Stier / Nieuwe maan en stellium in Stier

We voelen nu heel duidelijk de opbouw naar de nieuwe maan in Stier op 8 mei. Wat mij betreft is dit wel de meest bijzondere nieuwe maan van dit jaar. Niet alleen zon en maan komen samen in Stier, maar ook Venus, Jupiter en Uranus vormen een stellium in dit vaste aardeteken.


Als Stier na lange en trage processen begint te versnellen, is er geen stoppen meer aan. En Mars in Ram voegt daar momenteel nog een hoge versnelling aan toe.

In deze energie is er niets anders dan de rechte weg naar de uitkomst, in volle kracht, besluitvaardig, wetend dat alle keuzes weloverwogen zijn en in teken staan van de allerbeste kwaliteit. Vandaar zit deze week vol zegeningen, mogelijkheden en beloningen.


Als er een moment is om iets tastbaar te maken, te laten neerdalen in een vorm, dan is het nu!


Laat ons nog even kijken naar wat Sedna in Stier ons aan wijsheid bracht in de afgelopen decennia:

- Herstel van verbondenheid met de bronnen en rijkdom van de aarde.

- Generationele heling op vlak van eigenwaarde en zelfrespect.

- Inzichten over ons spiergeheugen, het bekkengebied (stabiliteit, vastgehouden verdriet en emoties), ruggengraat, psoas.

- Het belang van een gezonde ademhaling.

- Inzicht in hoe trauma’s in het lichaam zijn opgeslagen.

- Naar het licht brengen van oude pijn.

- Herstel van de mannelijke energie in elk van ons: herstel van het gebrek aan erkenning van de vader met emotionele beschadiging tot gevolg.

In het collectief: schaduwkant van competitie, strijd, burn-out, zich bewijzen, macht, controle, destructie vanuit ego, disconnectie van het hart / harteloos zijn.

- Herstel van de gewonde vrouwelijke energie door het dominante patriarchale systeem.William John Wainwright, The May Queen, 18902 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page