top of page
275518222_7031725323568427_145439039160957152_n.jpeg

Individueel jaartraject

Persoonlijke begeleiding gedurende een jaar lang: we zien elkaar doorheen de vier seizoenen om via één op één ontmoeting verdiepend te werken.


Het traject opent de poort om transformatie toe te laten door steeds dichter bij jezelf te komen. Inzicht in de geboortehoroscoop dient als startpunt tot verandering vanuit zelfreflectie, via herkenning van je talenten vanuit de ziel. Het potentieel komt vrij door een herinneren van oude wijsheid- met de hand op het hart en in verbinding met de natuur.

- Een lezing van jouw RADIX of geboortehoroscoop. -

- Een afspraak rond de tijd van jouw verjaardag die de thema's van de SOLAR weergeeft: waar ligt mijn groeipotentieel dit jaar? -

- Bespreking van de TRANSITS van de buitenplaneten: Pluto, Neptunus, Uranus en Saturnus geven de grote thema's weer en daar gaan we dieper op in. -

- Duiding van de MAANSKNOPEN: richtingaanwijzer rond de thema's van vorige levens en de evolutie in dit leven 

- Vedische NUMEROLOGIE: duiding van jouw persoonlijk getal, brugnummer en lotsnummer. Via deze eeuwenoude methodiek komen we heel snel tot de kern van wat belangrijk is in jouw levensmissie. Ook geef ik de energie mee van het jaar waarin je nu zit. -

We gaan samen op pad, ook letterlijk.

Ik neem je mee in contact met de vier elementen. Verbinding met de NATUUR brengt ons heel zacht dichter bij onszelf. Gronden en het openen van de zintuigen helpt om bewust, voluit en dankbaar te leven -vanuit elke cel in ons lichaam te voelen, ruiken, proeven, zien, horen. 

Onderweg geef ik je de kennis mee over jouw GEBOORTEBOOM volgens de oude Keltische wijsheid. 

Tijdens het traject maken we tijd voor een kaartlegging waarbij je in contact komt met jouw KRACHTDIER; ook hier krijg je inzichten in de energie die jij de wereld in mag brengen. 

MIJN ROL

Doorheen het jaartraject ben ik een boodschapper die vooral wakker maakt wat in jou klaar ligt om gezien en gehoord te worden. Samen kijken we naar de symbolen en sychroniciteiten die zich laten zien, vanuit vertrouwen in het hogere zelf. Je krijgt inzicht in blokkades of overtuigingen die je potentieel weerhouden.


Onderweg kunnen bijkomende tips aan bod komen binnen een holistische visie verbonden met de chakra's, kruiden, edelstenen... Indien nodig of gewenst zijn doorverwijzingen voor de geschikte ondersteuning mogelijk.


UITWISSELING

Totaal jaartraject: 550 euro

Heb je reeds jouw geboortehoroscoop door mij laten opmaken, dan kan de prijs bijgestuurd worden. 

VRAGEN

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Ik kijk ernaar uit om samen op pad te gaan en een stukje van onze weg te delen. 

Individueel jaartraject: Over

Ontdek de hogere bedoeling van jouw leven, maak contact met jouw hogere leiding.

10354759_10152530883709310_8140708955099125816_n.jpg
Individueel jaartraject: Welkom
bottom of page