top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLise Sur Mont

Intuïtieve boodschap voor het jaar 2024

Eerst keer ik terug naar 2023, het jaar met Neptunus-vibratie, het jaar waarin we in alle domeinen van ons leven werden uitgenodigd om onze connectie met het goddelijke te verfijnen, om die relatie te voeden, en meer nog, om onze relatie met de bron of God als kompas te gebruiken. Het is op het moment dat we leven volgens de hoogste trilling dat we alles in ons leven helder kunnen zien.


Dat is ook de reden waarom er vorig jaar heel veel verwarring en afstand ontstond in relaties, vriendschappen, op vlak van werk dat je eerder wel graag deed. 2023 was een hele zuivere uitnodiging om terug bij onze ziel te komen en voor veel mensen vroeg dat om een tocht doorheen vele lagen van oud zeer. Het vroeg om heel veel mildheid en zachtheid naar onszelf omdat we helder konden zien waar we over onze grenzen lieten gaan, onszelf hebben weggegeven vanuit mededogen voor de ander.


De grootste kracht van 2023 lag in het herstellen van die relatie tot de derde partij die overal in versmolten is, de relatie tot de bron. Dat betekende totale overgave en verlies van wie in die hogere energie onbereikbaar werd.


Dit jaar is een numerologisch 8-jaar, verbonden met de planeet Saturnus. Saturnus wordt ook wel de grootvader of 'vadertje tijd' genoemd. Dit is het jaar van karmisch herstel in geven en nemen. Dat betekent dat er een rechtzetting zal plaatsvinden en dat zal nooit gebeuren omdat je erom vraagt of vindt dat je het verdient. De rechtzetting zal gebeuren voor mensen die integer zijn en er niet langer op wachten. De tijd brengt raad, de tijd toont ieders ware karakter.


In eén van mijn eerste dromen in het nieuwe jaar kon ik zien hoe iemand twee gezichten van zich aftrok, twee lagen van maskers voor de buitenwereld die er eerst heel echt uit zagen. De shock om dit als dromer van mijn droom te zien gebeuren was enorm. Ik had geen idee meer wie de persoon voor mij was.


Dit jaar wordt het duidelijk waarom het zo belangrijk is om de ander verantwoordelijkheid te laten nemen en zelf de weg te laten afleggen naar het authentieke zelf, doorheen eenzaamheid, wanhoop en schaamte. Iemand die de eigen ware aard niet durft te leven en te laten zien, zal alle energie afstoten die wel echt is.


In een 8-jaar zal het heel moeilijk worden voor wie nog maskers draagt en dat zal ook op wereldniveau duidelijk worden. Saturnus is een strenge leermeester die vooral wil kunnen bouwen op een stevig fundament. Vorig jaar kregen we de kans om die basis te laten ontstaan door in de totale onzekerheid van de Neptunus-energie, doorheen de mist, te blijven geloven.


Wie gelooft, zal ontvangen. En de kans is heel groot in een 8-jaar dat er mensen uit het verleden terug in jouw leven komen om een herstel te brengen in geven en ontvangen. Dat herstel reikt veel verder dan dit leven, het is als het terugbetalen van karmische schuld, wat ervoor zorgt dat niemand zich nog schuldig hoeft te voelen vanaf nu en dat de energie weer mag stromen.


De 7 bracht ons de zachte fijngevoeligheid om te weten wat en wie er met ons resoneert. Het bracht de mogelijkheid om doorheen alles in verbondenheid te staan voorbij tijd en ruimte.

De 8 is krachtig, kan iets opbouwen uit het niets. In een jaar kan er veel gebeuren en dat zal dit jaar zeker zo zijn.


2024 zal overvloed brengen op basis van het werk dat je doet, de vraag is maar of je ervoor openstaat om ook te ontvangen.

Het gezonde, geheelde vrouwelijke principe daagt nu het mannelijke uit om ook uit zijn wondes te groeien. De geboorte zal altijd vanuit het vrouwelijke bestaan, zo ook de geboorte van de nieuwe wereld waarin het mannelijke en vrouwelijke als een liggende ∞ eeuwig met elkaar verbonden zijn, in onvoorwaardelijke liefde.Juan Antonio Vera y Calvo, Time uncovers the truth, 18714 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page